THE POKE MASTERS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 158 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Poke Masters. Meer weten? Ontdek meer

21 apr 2024 om 23:00 Ik had de spicy tuna besteld. Echter leken de oneindig veel jalapeños wel het hoofdingrediënt en zat er bar weinig tonijn in. De smaak ging daardoor verloren. Ook te veel mayonaise waardoor het niet verfijnd was. Jammer!
21 apr 2024 om 20:18 Jammer dat de poke bowl in de siracha mayo zwom.
14 apr 2024 om 20:50 Sneller bezorgd dan aangegeven. Jullie porties zijn wel kleiner geworden. Groot = medium of je hebt me de verkeerde size gegeven. Prettig dat de extra krokante kip los erbij zat.
7 apr 2024 om 21:41 Altijd heerlijk, vers en snel bezorgd. Sorry maar beste pokebowls van Amsterdam
6 apr 2024 om 22:52 Pokebowl miste tempura crisps en avocado terwijl er extra voor betaald was. Spicy kipbowl was een gewone. Erg jammer, vorige keer was het wel top.
25 mrt 2024 om 20:12 The rice was undercooked
22 mrt 2024 om 14:07 Decent portion - very filling. Definitely got my money's worth
22 mrt 2024 om 0:06 Top quality
17 mrt 2024 om 12:48 Heerlijke bowl maar de bezorgtijd was langer dan normaal.
12 mrt 2024 om 21:13 15 min langer geduurd dan werd aangegeven
8 mrt 2024 om 8:57 Het eten was super lekker en het kwam ook snel
7 mrt 2024 om 22:28 Bezorging was snel en zoals altijd heerlijk. Saus apart zoals gevraagd. Maar ipv 1 medium en 1 large kregen we 2 medium bowls.